Wish list
No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

7 panden gevonden
Zoekopdracht opslaan
Zoek criteria
Woning
Totale prijs
Persoonlijke informatie

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Met je persoonsgegevens gaat Dewaele Vastgoedgroep zorgvuldig om. Daar kan je op vertrouwen. Door deze privacy policy goed te keuren, ga je akkoord met de manier waarop wij je gegevens verwerken.

Je deelt allerlei persoonsgegevens met ons. Voor een optimale dienstverlening verwerkt Dewaele Vastgoedgroep je persoonlijke gegevens zoals IP-adres, contactgegevens en de gegevens verbonden aan jouw vastgoeddossier. Deze gegevens gebruiken wij oa voor het verbeteren van onze website, om jou onze diensten nog beter te kunnen aanbieden en voor het sturen van nieuwsbrieven. Voor deze doeleinden kan Dewaele Vastgoedgroep ook een beroep doen op derden.

Je hebt het recht om de persoonlijke informatie altijd te bekijken, te verbeteren, te beperken, te verwijderen of zich tegen de verwerking te verzetten. Het is ook altijd mogelijk om je toestemming weer in te trekken. Tenslotte kan Dewaele Vastgoedgroep je gegevens vrij overdragen en heb je het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Indien je vragen hebt over onze privacy policy of de manier waarop wij je persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij je graag door naar onze privacy policy waarin wij alles in detail hebben vastgelegd.


Hoeve te koop

Impossante vierkantshoeve in Zwalm met 4 slaapkamers

Zwalm

Vierkantshoeve met hedendaags comfort en heel veel ruimte in de prachtige Zwalmstreek op een domein van 16.463 m². De woning telt 4 ruime slaapkamers en heeft een bewoonbare oppervlakte van 371 m².
€ 1.495.000
Bekijk pand

Hoeve met bijgebouwen te koop in Ieper

Ieper

Exclusieve eigendom te koop in Dikkebusseweg in Ieper. Deze eigendom bestaat uit een woonhuis, kantoorruimtes, weide en loods. Alles in een prachtige landelijke setting.
€ 1.475.000
Bekijk pand

Unieke eigendom te koop in Wannegem-Lede

Wannegem-lede

Unieke eigendom te koop in het pittoreske Wannegem-Lede op ca 2 ha. Deze prachtige hoeve is voorzien van 7 ruime slaapkamers en 6 luxueuze badkamers, ideaal voor grote gezinnen of als kangoeroewoning.
Prijs op aanvraag
Bekijk pand

Charmante hoeve op 9470 m² met schuur en ovenbuur

Ursel

Deze hoeve met o.a. 2 slaapkamers schuur (217m²) en ovenbuur is gelegen op een prachtige locatie vlakbij het centrum van Ursel. Rustige landelijke ligging met vlotte verbindingen (E40, Aalter, Eeklo, Zomergem).
€ 950.000
Bekijk pand

Gerenoveerde hoeve in landelijk polderdorp Lissewege

Lissewege

Instapklaar en ruim landhuis met 3 slaapkamers, 2 zonneterrassen en prachtige tuin vlak bij het centrum van Lissewege.
€ 895.000
Bekijk pand

Prachtig gelegen, schitterend gerenoveerde hoeve

Bellegem

Deze unieke eigendom situeert zich nabij Bellegem op enerzijds een boogscheut van centrum Kortrijk en zijn belangrijke invalswegen en anderzijds volop in het glooiende landschap van zuid-Kortrijk. Maximale privacy en schitterende vergezichten zijn hier een understatement.
€ 2.200.000
Bekijk pand

Schitterende vierkantshoeve te Sint-Denijs.

Kortrijk

Schitterende gelegen en instapklare vierkantshoeve op 2,87 hectare te Sint-Denijs.
€ 1.395.000
Bekijk pand