Wish list

No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

4 panden gevonden

Zoekopdracht opslaan

Zoek criteria
Totale prijs
Persoonlijke informatie

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Met je persoonsgegevens gaat Dewaele Vastgoedgroep zorgvuldig om. Daar kan je op vertrouwen. Door deze privacy policy goed te keuren, ga je akkoord met de manier waarop wij je gegevens verwerken.

Je deelt allerlei persoonsgegevens met ons. Voor een optimale dienstverlening verwerkt Dewaele Vastgoedgroep je persoonlijke gegevens zoals IP-adres, contactgegevens en de gegevens verbonden aan jouw vastgoeddossier. Deze gegevens gebruiken wij oa voor het verbeteren van onze website, om jou onze diensten nog beter te kunnen aanbieden en voor het sturen van nieuwsbrieven. Voor deze doeleinden kan Dewaele Vastgoedgroep ook een beroep doen op derden.

Je hebt het recht om de persoonlijke informatie altijd te bekijken, te verbeteren, te beperken, te verwijderen of zich tegen de verwerking te verzetten. Het is ook altijd mogelijk om je toestemming weer in te trekken. Tenslotte kan Dewaele Vastgoedgroep je gegevens vrij overdragen en heb je het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Indien je vragen hebt over onze privacy policy of de manier waarop wij je persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij je graag door naar onze privacy policy waarin wij alles in detail hebben vastgelegd.


Hoeve te koop

Hofstede met verschillende gebouwen op 28.797m²

Zwevezele
Hofstede nabij het marktplein van Zwevezele, deelgemeente Wingene, bestaande uit verschillende gebouwen (+1.500m² bebouwde oppervlakte). Totaliteit van 28.797m² grond. Diverse activiteiten mogelijk.
€ 749.900
Bekijk pand

Gerenoveerde hoeve in landelijk polderdorp Lissewege

Lissewege
Instapklaar en ruim landhuis met 3 slaapkamers, 2 zonneterrassen en prachtige tuin vlak bij het centrum van Lissewege.
€ 895.000
Bekijk pand

Landelijke villa met vakantielogies in groene omgeving

Jabbeke
Uitgebreid domein (12.830 m²) te koop bestaande uit een landelijke villa en diverse bijgebouwen waaronder vakantielogies (4 gastenkamers) met zwemvijver, sauna, hottub en paardenstallen + piste.
€ 1.425.000
Bekijk pand

Unieke eigendom te koop in Wannegem-Lede

Wannegem-lede
Unieke eigendom te koop in het pittoreske Wannegem-Lede op ca 2 ha. Deze prachtige hoeve is voorzien van 7 ruime slaapkamers en 6 luxueuze badkamers, ideaal voor grote gezinnen of als kangoeroewoning.
€ 2.250.000
Bekijk pand

Geïnteresseerd in een hoeve? Wil je landelijk en op een rustige plaats wonen? Bekijk ons uitgebreid aanbod hoeves te koop. Of je nu op zoek bent naar een landelijke hoeve in Jabbeke, een gerenoveerde hoeve in Lissewege of een prachtige hoeve in Wannegem-Lede, Van der Build heeft een breed aanbod hoeves te koop. Heb je altijd al gedroomd van een grote vierkantshoeve? Bij Van der Build zijn er heel wat vierkantshoeves te koop. Alle hoeves zijn goed onderhouden en ideaal als investeringspand. Een luxe hoeve kopen bij Van der Build is een goed idee. Geïnteresseerd of wens je een bezoek? Contacteer ons en wij helpen je graag verder bij de zoektocht naar je moderne hoeve.