Wish list

No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

9 panden gevonden

Zoekopdracht opslaan

Zoek criteria
Totale prijs
Persoonlijke informatie

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Met je persoonsgegevens gaat Dewaele Vastgoedgroep zorgvuldig om. Daar kan je op vertrouwen. Door deze privacy policy goed te keuren, ga je akkoord met de manier waarop wij je gegevens verwerken.

Je deelt allerlei persoonsgegevens met ons. Voor een optimale dienstverlening verwerkt Dewaele Vastgoedgroep je persoonlijke gegevens zoals IP-adres, contactgegevens en de gegevens verbonden aan jouw vastgoeddossier. Deze gegevens gebruiken wij oa voor het verbeteren van onze website, om jou onze diensten nog beter te kunnen aanbieden en voor het sturen van nieuwsbrieven. Voor deze doeleinden kan Dewaele Vastgoedgroep ook een beroep doen op derden.

Je hebt het recht om de persoonlijke informatie altijd te bekijken, te verbeteren, te beperken, te verwijderen of zich tegen de verwerking te verzetten. Het is ook altijd mogelijk om je toestemming weer in te trekken. Tenslotte kan Dewaele Vastgoedgroep je gegevens vrij overdragen en heb je het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Indien je vragen hebt over onze privacy policy of de manier waarop wij je persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij je graag door naar onze privacy policy waarin wij alles in detail hebben vastgelegd.


Hoeve te koop

Charmante hoeve op 9470 m² met schuur en ovenbuur

Ursel
Deze hoeve met o.a. 2 slaapkamers schuur (217m²) en ovenbuur is gelegen op een prachtige locatie vlakbij het centrum van Ursel. Rustige landelijke ligging met vlotte verbindingen (E40, Aalter, Eeklo, Zomergem).
€ 950.000
Bekijk pand

Vierkantshoeve op prachtige domein te Wortegem-Petegem

Wortegem
Deze vierkantshoeve is gelegen te Wortegem-Petegem, in het idyllische Ooike. Via de oprijlaan komt u terecht in een domein (17.670 m²) waar u kan genieten van de rust en de volledige privacy. Deze villa beschikt over 5 slaapkamers en 3 badkamers.
€ 1.595.000
Bekijk pand

Prachtig gelegen, schitterend gerenoveerde hoeve

Bellegem
Deze unieke eigendom situeert zich nabij Bellegem op enerzijds een boogscheut van centrum Kortrijk en zijn belangrijke invalswegen en anderzijds volop in het glooiende landschap van zuid-Kortrijk. Maximale privacy en schitterende vergezichten zijn hier een understatement.
€ 2.200.000
Bekijk pand

Impossante vierkantshoeve in Zwalm met 4 slaapkamers

Munkzwalm
Vierkantshoeve met hedendaags comfort en heel veel ruimte in de prachtige Zwalmstreek op een domein van 16.463 m². De woning telt 4 ruime slaapkamers en heeft een bewoonbare oppervlakte van 371 m².
€ 1.495.000
Bekijk pand

Schitterend gelegen hoeve in Moen!

Moen
Exclusief en charmant wonen op een bijzondere locatie nabij Zwevegem!
€ 735.000
Bekijk pand

Landelijke villa met vakantielogies in groene omgeving

Jabbeke
Uitgebreid domein (12.830 m²) te koop bestaande uit een landelijke villa en diverse bijgebouwen waaronder vakantielogies (4 gastenkamers) met zwemvijver, sauna, hottub en paardenstallen + piste.
€ 1.425.000
Bekijk pand

Gerenoveerde hoeve in landelijk polderdorp Lissewege

Lissewege
Instapklaar en ruim landhuis met 3 slaapkamers, 2 zonneterrassen en prachtige tuin vlak bij het centrum van Lissewege.
€ 895.000
Bekijk pand

Hofstede met verschillende gebouwen op 28.797m²

Zwevezele
Hofstede nabij het marktplein van Zwevezele, deelgemeente Wingene, bestaande uit verschillende gebouwen (+1.500m² bebouwde oppervlakte). Totaliteit van 28.797m² grond. Diverse activiteiten mogelijk.
€ 749.900
Bekijk pand

Karaktervolle hoeve met prachtige verzichten te Olsene

Olsene
Deze hoeve met o.a. 5 slaapkamers en bijgebouwen (120m² + 110m²) is gelegen op een prachtige locatie vlakbij het centrum van Olsene. Uitstekende verbinding naar de autostrade (E17), winkels en scholen.
€ 665.000
Bekijk pand