Wish list
No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

2 panden gevonden
Zoekopdracht opslaan
Zoek criteria
Woning
Totale prijs
Persoonlijke informatie

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Met je persoonsgegevens gaat Dewaele Vastgoedgroep zorgvuldig om. Daar kan je op vertrouwen. Door deze privacy policy goed te keuren, ga je akkoord met de manier waarop wij je gegevens verwerken.

Je deelt allerlei persoonsgegevens met ons. Voor een optimale dienstverlening verwerkt Dewaele Vastgoedgroep je persoonlijke gegevens zoals IP-adres, contactgegevens en de gegevens verbonden aan jouw vastgoeddossier. Deze gegevens gebruiken wij oa voor het verbeteren van onze website, om jou onze diensten nog beter te kunnen aanbieden en voor het sturen van nieuwsbrieven. Voor deze doeleinden kan Dewaele Vastgoedgroep ook een beroep doen op derden.

Je hebt het recht om de persoonlijke informatie altijd te bekijken, te verbeteren, te beperken, te verwijderen of zich tegen de verwerking te verzetten. Het is ook altijd mogelijk om je toestemming weer in te trekken. Tenslotte kan Dewaele Vastgoedgroep je gegevens vrij overdragen en heb je het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Indien je vragen hebt over onze privacy policy of de manier waarop wij je persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij je graag door naar onze privacy policy waarin wij alles in detail hebben vastgelegd.


Kasteel te koop

Charmant kasteel op 28.143m² te Waardamme (Oostkamp)

Waardamme

Uniek kasteel, gelegen in een groen domein met vijver. Gezellige orangerie met groot terras. Gelegen te Waardamme nabij het centrum van Loppem met goede verbinding naar op- en afrit E403/E40.
€ 645.000
Bekijk pand

Prachtig kasteel met parktuin in het centrum van Dadizele

Dadizele

Prachtig kasteel met parktuin in het centrum van Dadizele met 4 slaapkamers, 2 badkamers, geïnstalleerde keuken, ruime leefruimte en aparte bureau. De bovenste verdieping werd afgewerkt als appartement met 3 slaapkamers en ingerichte badkamer.
€ 2.295.000
Bekijk pand