Wish list

No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

4 panden gevonden

Zoekopdracht opslaan

Zoek criteria
Totale prijs
Persoonlijke informatie

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Met je persoonsgegevens gaat Dewaele Vastgoedgroep zorgvuldig om. Daar kan je op vertrouwen. Door deze privacy policy goed te keuren, ga je akkoord met de manier waarop wij je gegevens verwerken.

Je deelt allerlei persoonsgegevens met ons. Voor een optimale dienstverlening verwerkt Dewaele Vastgoedgroep je persoonlijke gegevens zoals IP-adres, contactgegevens en de gegevens verbonden aan jouw vastgoeddossier. Deze gegevens gebruiken wij oa voor het verbeteren van onze website, om jou onze diensten nog beter te kunnen aanbieden en voor het sturen van nieuwsbrieven. Voor deze doeleinden kan Dewaele Vastgoedgroep ook een beroep doen op derden.

Je hebt het recht om de persoonlijke informatie altijd te bekijken, te verbeteren, te beperken, te verwijderen of zich tegen de verwerking te verzetten. Het is ook altijd mogelijk om je toestemming weer in te trekken. Tenslotte kan Dewaele Vastgoedgroep je gegevens vrij overdragen en heb je het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Indien je vragen hebt over onze privacy policy of de manier waarop wij je persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij je graag door naar onze privacy policy waarin wij alles in detail hebben vastgelegd.


Kasteel te koop

Prachtig kasteel met parktuin in het centrum van Dadizele

Dadizele
Prachtig kasteel met parktuin in het centrum van Dadizele met 4 slaapkamers, 2 badkamers, geïnstalleerde keuken, ruime leefruimte en aparte bureau. De bovenste verdieping werd afgewerkt als appartement met 3 slaapkamers en ingerichte badkamer.
€ 2.295.000
Bekijk pand

Kasteel Vanreybrouck te koop te Moerkerke (Damme)

Moerkerke
Te renoveren kasteel in het centrum van Moerkerke (Damme). Perceeloppervlakte van 2.303m². Circa 650m² bewoonbare oppervlakte. Volledige te renoveren.
€ 395.000
Bekijk pand

Kasteeldomein Ter Heyde

Diksmuide
Kasteeldomein Ter Heyde: modern gerenoveerd kasteel aan de hand van architect Hendrik Vermoortel. Omringd door Engels landschapspark, Franse tuin, bossen & weiden met bijgebouwen op domein van 24 ha.
Prijs op aanvraag
Bekijk pand

Kasteeldomein te Loppem gelegen nabij Brugge

Loppem
Kasteel Emmaüs gelegen te Loppem in een domein van meer dan 4,5 hectare met een kasteel, garages met conciërge, orangerie, paviljoen en tennisterrein.
Prijs op aanvraag
Bekijk pand

Ben je geïnteresseerd in een kasteel? Bij Van der Build hebben we verschillende kastelen te koop. Bekijk ons aanbod kastelen te koop in Loppem, kastelen te koop in Diksmuide, kastelen te koop in Moerkerke en kastelen te koop in Dadizele. Toch eerder op zoek naar ander luxe vastgoed? Zo hebben we ook villa’s, herenhuizen en hoeves in ons aanbod. Wens je een bezoek of ben je geïnteresseerd? Contacteer ons. Wij helpen je graag verder.