Wish list
No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

6 panden gevonden
Zoekopdracht opslaan
Zoek criteria
Appartement
Totale prijs
Persoonlijke informatie

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Met je persoonsgegevens gaat Dewaele Vastgoedgroep zorgvuldig om. Daar kan je op vertrouwen. Door deze privacy policy goed te keuren, ga je akkoord met de manier waarop wij je gegevens verwerken.

Je deelt allerlei persoonsgegevens met ons. Voor een optimale dienstverlening verwerkt Dewaele Vastgoedgroep je persoonlijke gegevens zoals IP-adres, contactgegevens en de gegevens verbonden aan jouw vastgoeddossier. Deze gegevens gebruiken wij oa voor het verbeteren van onze website, om jou onze diensten nog beter te kunnen aanbieden en voor het sturen van nieuwsbrieven. Voor deze doeleinden kan Dewaele Vastgoedgroep ook een beroep doen op derden.

Je hebt het recht om de persoonlijke informatie altijd te bekijken, te verbeteren, te beperken, te verwijderen of zich tegen de verwerking te verzetten. Het is ook altijd mogelijk om je toestemming weer in te trekken. Tenslotte kan Dewaele Vastgoedgroep je gegevens vrij overdragen en heb je het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Indien je vragen hebt over onze privacy policy of de manier waarop wij je persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij je graag door naar onze privacy policy waarin wij alles in detail hebben vastgelegd.


Landhuis te koop

Unieke kasteelvilla in Lochristi

Lochristi

Deze unieke eigendom in Lochristi uit 1906 werd grondig en met respect voor de authentieke elementen verbouwd. Met 300m² bewoonbare oppervlakte, zeven slaapkamers, twee badkamers, zolder en kelder en daarenboven een idyllische parktuin biedt deze woning u tal van mogelijkheden. Beschermd pand, info: www.onroerenderfgoed.be
€ 875.000
Bekijk pand

Uitzonderlijke woning te koop in Lo op 1,14ha.

Lo

Unieke eigendom te koop in Lo op 1,14ha waar u kunt genieten van de rust en volle privacy. Dit prachtige huis is voorzien van 7 slaapkamers en 3 badkamers en beschikt verder ook over een volledig aangelegde tuin met zwemvijver.
€ 1.225.000
Bekijk pand

Landelijke villa te koop aan de rand van Knokke

Knokke-Heist

Imposante landelijke villa met 4 slaapkamers gelegen op groot perceel van 1.208 m² aan de rand van Knokke met zicht op de polders en grote zonnige zuidwest gerichte tuin.
€ 1.250.000
Bekijk pand

Landhuis in Knokke met open zicht op de polders

Knokke-Heist

Een uiterst landelijk gelegen villa met 4 slaapkamers gelegen aan de rand van Knokke met grote tuin en vrij zicht op de polders.
€ 750.000
Bekijk pand

Riant landhuis in groene oase van rust

Roosdaal

Exclusief landhuis met luxueuze afwerking en klassevolle uitstraling.
€ 1.250.000
Bekijk pand

Prachtig landhuis te koop in Kuurne op 13.459 m²

Kuurne

Magnifiek landhuis te koop op een perceel van 13.459 m². 3 slaapkamers & 2 badkamers. Extra gebouwde loods met ingerichte paardenboxen.
€ 899.000
Bekijk pand