Wish list
No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

10 panden gevonden
Zoekopdracht opslaan
Zoek criteria
Appartement
Totale prijs
Persoonlijke informatie

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Met je persoonsgegevens gaat Dewaele Vastgoedgroep zorgvuldig om. Daar kan je op vertrouwen. Door deze privacy policy goed te keuren, ga je akkoord met de manier waarop wij je gegevens verwerken.

Je deelt allerlei persoonsgegevens met ons. Voor een optimale dienstverlening verwerkt Dewaele Vastgoedgroep je persoonlijke gegevens zoals IP-adres, contactgegevens en de gegevens verbonden aan jouw vastgoeddossier. Deze gegevens gebruiken wij oa voor het verbeteren van onze website, om jou onze diensten nog beter te kunnen aanbieden en voor het sturen van nieuwsbrieven. Voor deze doeleinden kan Dewaele Vastgoedgroep ook een beroep doen op derden.

Je hebt het recht om de persoonlijke informatie altijd te bekijken, te verbeteren, te beperken, te verwijderen of zich tegen de verwerking te verzetten. Het is ook altijd mogelijk om je toestemming weer in te trekken. Tenslotte kan Dewaele Vastgoedgroep je gegevens vrij overdragen en heb je het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Indien je vragen hebt over onze privacy policy of de manier waarop wij je persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij je graag door naar onze privacy policy waarin wij alles in detail hebben vastgelegd.


Penthouse te koop

Penthouse te koop op Tour&Taxis in Brussel

Brussel

Deze luxueuze penthouse allure van een echte villa vindt u terug in de Park Lane residentie Brooklyn gelegen op de Tour&Taxis site te Brussel en heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 220m².
€ 1.600.000
Bekijk pand

Penthouse te koop op Tour&Taxis in Brussel

Brussel

Deze luxueuze penthouse vindt u terug in de Park Lane Residentie Admiral gelegen op de Tour&Taxis site, in de Havenlaan 86C en heeft een bewoonbare oppervlakte van 132m²
€ 610.000
Bekijk pand

Penthouse (387m²) met 3 slaapkamers in hartje Brugge

Brugge

Penthouse (387 m²) met 3 slaapkamers en terras (22 m²) in hartje Brugge, in het project Augustijnenhof. Mogelijkheid tot aankoop autostaanplaatsen.
Prijs op aanvraag
Bekijk pand

Exclusieve penthouse met fenomenaal terras

Roeselare

Domein 't Eyckenbos. Op de hoogste verdieping van één van de vijf residenties, allen rond een centrale tuin, wordt momenteel een erg exclusieve penthouse met fenomenaal terras aangeboden.
Prijs op aanvraag
Bekijk pand

Luxueus en ruime penthouse in hartje Zoute

Knokke

Unieke penthouse met topafwerking gelegen in de prachtige résidentie ‘Val Riant’ in het hartje van het Zoute op 100m van de zeedijk.
Prijs op aanvraag
Bekijk pand

Prachtige penthouse (195m²) met ruime terrassen (115m²), lateraal zeezicht!

Oostduinkerke

Prachtige penthouse op wandelafstand van zee met een oppervlakte van 195m². De drie slaapkamers beschikken elk over een eigen badkamer en de 2 zonnige terrassen zijn samen maar liefst 115m²!
€ 570.000
Bekijk pand

Unieke penthouse met prachtig zicht over Gent

Gent

Deze sublieme penthouse te Gent heeft het allemaal. Luxueuze afwerking, kwalitatief comfort, veel lichtinval, grote dakterrassen, absolute topligging en een uitstekende bereikbaarheid.
€ 675.000
Bekijk pand

Luxueuze penthouse met 3 slaapkamers en garage te Veurne

Veurne

Luxe (191m²) penthouse met drie slaapkamers en garage in de nieuwbouwresidentie Waterkant te Veurne. Centraal gelegen nabij de Grote Markt, openbaar verver, scholen en winkels. Dit prachtig appartement beschikt over een zonnig terras met een uniek zicht over de Duinkerkevaart.
€ 653.350
Bekijk pand

Magnifieke penthouse met subliem zicht op de Reien

Brugge

Dakappartement (ca 182m²) met prachtig zicht op de reien. Afgewerkt met luxe-materialen (eik, natuursteen, bose-installatie,...). 2 slaapkamers, 2 badkamers, dressing, eet- en zithoek,...
€ 745.000
Bekijk pand

Majestueuze penthouse in Dumontwijk

De panne

Majestueuze penthouse met 230m² leefruimte en 50m² terrassen. Centraal gelegen in de Dumontwijk op enkele passen van de zee en het centrum. Appartement van topkwaliteit! Beschermd stads en dorpsgezicht, meer informatie over de rechtsgevolgen : www.onroerenderfgoed.be
€ 895.000
Bekijk pand