Wish list
No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

34 panden gevonden
Zoekopdracht opslaan
Zoek criteria
Woning
Totale prijs
Persoonlijke informatie

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Met je persoonsgegevens gaat Dewaele Vastgoedgroep zorgvuldig om. Daar kan je op vertrouwen. Door deze privacy policy goed te keuren, ga je akkoord met de manier waarop wij je gegevens verwerken.

Je deelt allerlei persoonsgegevens met ons. Voor een optimale dienstverlening verwerkt Dewaele Vastgoedgroep je persoonlijke gegevens zoals IP-adres, contactgegevens en de gegevens verbonden aan jouw vastgoeddossier. Deze gegevens gebruiken wij oa voor het verbeteren van onze website, om jou onze diensten nog beter te kunnen aanbieden en voor het sturen van nieuwsbrieven. Voor deze doeleinden kan Dewaele Vastgoedgroep ook een beroep doen op derden.

Je hebt het recht om de persoonlijke informatie altijd te bekijken, te verbeteren, te beperken, te verwijderen of zich tegen de verwerking te verzetten. Het is ook altijd mogelijk om je toestemming weer in te trekken. Tenslotte kan Dewaele Vastgoedgroep je gegevens vrij overdragen en heb je het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Indien je vragen hebt over onze privacy policy of de manier waarop wij je persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij je graag door naar onze privacy policy waarin wij alles in detail hebben vastgelegd.


Villa te koop

Klassevol landhuis nabij Wallemotebos op 15.777m²

Izegem

Goed onderhouden landhuis op uitgestrekt domein van 15.777m² nabij Wallemotebos. Privacy alom en zalig vertoeven in de zonovergoten tuin.
€ 1.200.000
Bekijk pand

Recente villa met dubbele garage te Sint-Andries Brugge

Sint-andries

Charmevolle verzorgde villa met 3 slaapkamers + bureau, hier geniet men echt van het omliggend groen en de rust. Vlotte verbinding naar invalswegen en Brugge.
€ 875.000
Bekijk pand

Villa met 3 slaapkamers te koop in Wortegem-Petegem

Ooike

Villa te koop in Wortegem-Petegem (Ooike) met een grondoppervlakte van 1.668 m². Het huis is voorzien van 3 slaapkamers, dressing, badkamer, ingerichte keuken, leefruimte, garage en aangelegde tuin.
€ 649.000
Bekijk pand

Riante villa (°2007) langs de Waterpolder te Middelburg

Damme

Langs de Waterpolder te Middelburg bevindt zich deze ruime villa (°2007, circa 490m² bewoonbare opp.) op 3.150m² grond met uitgestrekte zichten op groen landschap, doch nabij Knokke, Damme, Maldegem.
€ 849.000
Bekijk pand

Riante villa (°2007) langs de Waterpolder te Middelburg

Middelburg

Langs de Waterpolder te Middelburg bevindt zich deze ruime villa (°2007, circa 490m² bewoonbare opp.) op 3.150m² grond met uitgestrekte zichten op groen landschap, doch nabij Knokke, Damme, Maldegem.
€ 849.000
Bekijk pand

Residentieel gelegen villa te Sint-Kruis (Brugge).

Sint-kruis

Residentieel gelegen langs de Houtzagerijstraat te Sint-Kruis (Brugge) bevindt zich deze villa met alle hedendaagse comfort dat u oa. 5 slaapkamers, 3 badkamers en een perceel van 1.004m² aanbiedt.
€ 895.000
Bekijk pand

Instapklare villa op topligging (766m²) te Waregem

Waregem

Deze villa is gelegen op een topligging binnen de kleine ring van Waregem. U bevindt zich op wandelafstand van het centrum, station en scholen. Dit gelijkvloers huis is volledig instapklaar en kwalitatief afgewerkt.
€ 550.000
Bekijk pand

Instapklare villa in de Wolvendreef te Kortrijk

Kortrijk

Uniek gelegen villa naar de hand van architect Viérin in de Wolvendreef. Instapklare villa te koop. 5 Slpk, 4 bdk, 2 leefruimtes en dubbele garage. Mog. tot apart gedeelte inwonend personeel
Prijs op aanvraag
Bekijk pand

Villa met prachtig zicht in Oudenaarde op de Koppenberg

Oudenaarde

Bungalow-villa met 3 slaapkamers op de Koppenberg. Het huis staat op een perceel van 5.356 m² en is omringd door een ecologische tuin.
€ 675.000
Bekijk pand

Unieke villa te koop in Avelgem

Avelgem

Verscholen in het groen nabij de belangrijkste invalswegen treft men deze unieke villa. Dit huis met uitzonderlijk zicht op een oude Schelde-arm telt 6 slaapkamers, 2 badkamers en bevindt zich op een perceel van ca 4.660 m².
€ 685.000
Bekijk pand

Magnifieke villa op prachtige locatie te Zwevezele

Zwevezele

Villa op sprookachtige locatie ten midden van groen, rust en zon. Dit huis te koop in Zwevezele biedt tal van mogelijkheden met zijn 8 slaapkamers, zwembad en welnessruimte en dubbele garage.
€ 780.000
Bekijk pand

Uitzonderlijke architectenvilla op 6583m² te Hertsberge

Hertsberge

Villa op 6583m², gelegen in de residentiële buurt van Hertsberge. Deze villa te koop met 5 slaapkamers biedt de mogelijkheid tot het houden van een praktijk of kantoor en geniet van een prachtige tuin.
€ 895.000
Bekijk pand