Wish list

No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

30 panden gevonden

Zoekopdracht opslaan

Zoek criteria
Totale prijs
Persoonlijke informatie

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Met je persoonsgegevens gaat Dewaele Vastgoedgroep zorgvuldig om. Daar kan je op vertrouwen. Door deze privacy policy goed te keuren, ga je akkoord met de manier waarop wij je gegevens verwerken.

Je deelt allerlei persoonsgegevens met ons. Voor een optimale dienstverlening verwerkt Dewaele Vastgoedgroep je persoonlijke gegevens zoals IP-adres, contactgegevens en de gegevens verbonden aan jouw vastgoeddossier. Deze gegevens gebruiken wij oa voor het verbeteren van onze website, om jou onze diensten nog beter te kunnen aanbieden en voor het sturen van nieuwsbrieven. Voor deze doeleinden kan Dewaele Vastgoedgroep ook een beroep doen op derden.

Je hebt het recht om de persoonlijke informatie altijd te bekijken, te verbeteren, te beperken, te verwijderen of zich tegen de verwerking te verzetten. Het is ook altijd mogelijk om je toestemming weer in te trekken. Tenslotte kan Dewaele Vastgoedgroep je gegevens vrij overdragen en heb je het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Indien je vragen hebt over onze privacy policy of de manier waarop wij je persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij je graag door naar onze privacy policy waarin wij alles in detail hebben vastgelegd.


Villa te koop

Kwalitatief gebouwde ruime villa te Sint-Denijs-Westrem

Sint-denijs-westrem
Ruime villa gelegen op een goed bereikbare locatie in Sint-Denijs-Westrem. De villa beschikt over een grote gelijkvloerse leefoppervlakte en een mooie zon gerichte tuin. Vele winkels op wandelafstand.
€ 825.000
Bekijk pand

Luxueuze recente villa nabij Gent

Wondelgem
In deze spectaculair afgewerkte villa gaat de privacy van het domein hand in hand met het gezellige dorpsleven van Wondelgem. Een absolute aanrader voor wie houdt van ruimte en luxe.
€ 1.495.000
Bekijk pand

Uitzonderlijke villa met bureau's te Kortrijk

Kortrijk
Uizonderlijke villa te koop te Kortrijk. Rustig gelegen. Nabij Az Groeninge. Mogelijkheid tot (groeps)praktijk in bijgebouw (met aparte ingang). Landelijk gelegen.
€ 1.000.000
Bekijk pand

Prachtige nieuwbouw villa aan rand van Golf in Oostburg

Knokke
Prachtig gelegen halfvrijstaande nieuwbouw villa aan de Golf van Oostburg net over de grens in de exclusieve Golfresidentie "Brugse vaart", op slechts 15 minuten van Knokke-Heist. De villa is gelegen aan de fairway van de golfbaan, is in casco-staat en kan naar eigen smaak en wensen afgewerkt worden.
€ 495.000
Bekijk pand

Landelijk gelegen villa te Ledegem op 2.127m²

Ledegem
Unieke villa (2011) met 4 slaapkamers en grote tuin in Ledegem. Zeer rustig gelegen tussen Oekene en Sint-Eloois-Winkel. Mogelijkheid om achterliggende loods van ca 600m² mee aan te kopen.
€ 827.608
Bekijk pand

Kwalitatief, recent huis (2015) te Sint-Andries, Brugge

Sint-andries
Langs de Doornstraat te Sint-Andries (Brugge) bevindt zich dit recente, kwalitatief afgewerkte en energiezuinige huis te koop met ruime garage, gashaard, poolhouse, (zwem)vijver en zonnige tuin.
€ 599.000
Bekijk pand

Moderne villa met 5 kamers op topligging te Waregem

Waregem
Deze modern gerenoveerde villa (opp. 1153m²) is gelegen in een doodlopende straat op een residentiële topligging te Waregem dichtbij het ziekenhuis en station. Dit alleenstaand huis beschikt over 5 slaapkamers en 2 badkamers.
€ 865.000
Bekijk pand

Prachtige villa te Gistel nabij het centrum

Gistel
Op een perceel grond van 1.783m² vinden we deze klassevolle villa met 4 slaapkamers te koop. Gelegen in een rustige wijk bij het centrum van Gistel, is het hier eindeloos genieten van de zonnige tuin.
€ 875.000
Bekijk pand

Tijdloze modernistische villa op 1.856 m² in Passendale

Passendale
Ruime tijdloze modernistische villa met o.a. dubbele garage, 4 slaapkamers en polyvalente ruimte op 1.856 m² in de Osselstraat in Passendale.
€ 502.000
Bekijk pand

Unieke villa op residentiële ligging in Wielsbeke

Wielsbeke
Residentieel gelegen villa op rustige locatie in Wielsbeke. Deze recente woning geniet van een vlotte verbinding naar belangrijke invalswegen, winkels, scholen,... Zeer ruim bewoonbaar oppervlakte.
€ 749.000
Bekijk pand

Luxueuze villa op 1006m² met 3 slaapkamers en zwembad

Oostduinkerke
Prachtige villa gebouwd in 2005 langs de Zouterweg nabij de Witte Burg te Oostduinkerke. Afgewerkt met materialen van hoogwaardige kwaliteit op een grondoppervlakte van 1006m².
€ 1.298.000
Bekijk pand

Villa met bureelruimte te koop in Deerlijk (1.911m²)

Deerlijk
Kom langs tijdens onze Salondagen op 16 maart tussen 11u en 11u45! Kwalitatief afgewerkt huis te koop in Deerlijk met afzonderlijke bureelruimte, 4 slaapkamers en zonnige tuin (opp. 1.911 m²). Dit huis geniet van een vlotte verbinding naar de invalswegen (Kortrijk-Waregem).
€ 950.000
Bekijk pand

Op zoek naar een villa? Bekijk ons exclusief aanbod villa te koop in Kortrijk, villa te koop in Sint-Kruis en villa te koop in Knokke. Investeren in luxe vastgoed van Van der Build is altijd een goed idee! Al onze moderne villa’s te koop zijn van hoog niveau. Daarnaast worden deze uitermate goed onderhouden en zijn ze tot in de details afgewerkt. Het lijkt alsof je je permanent op vakantie vertoeft in onze exclusieve villa’s. Daarnaast is er ook een divers aanbod aan villa’s met zwembad en prachtige villa’s aan zee. Wil je de allereerste eigenaar zijn en/ of in een recente exclusieve villa wonen? Dan hebben we een divers aanbod nieuwbouw villa’s. Droom je ervan om in een moderne villa te vertoeven? Of toch liever een landelijke villa waar je de rust altijd kan opzoeken? Of ben je eerder geïnteresseerd in een herenhuis, penthouse of stijlvolle hoeve? Daar hebben we uiteraard ook een ruim aanbod van. Je droomwoning gevonden en je wil je exclusieve villa, penthouse, herenhuis of landhuis bezoeken? Of wenst u simpelweg meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren.