Wish list

No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

31 panden gevonden

Zoekopdracht opslaan

Zoek criteria
Totale prijs
Persoonlijke informatie

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Met je persoonsgegevens gaat Dewaele Vastgoedgroep zorgvuldig om. Daar kan je op vertrouwen. Door deze privacy policy goed te keuren, ga je akkoord met de manier waarop wij je gegevens verwerken.

Je deelt allerlei persoonsgegevens met ons. Voor een optimale dienstverlening verwerkt Dewaele Vastgoedgroep je persoonlijke gegevens zoals IP-adres, contactgegevens en de gegevens verbonden aan jouw vastgoeddossier. Deze gegevens gebruiken wij oa voor het verbeteren van onze website, om jou onze diensten nog beter te kunnen aanbieden en voor het sturen van nieuwsbrieven. Voor deze doeleinden kan Dewaele Vastgoedgroep ook een beroep doen op derden.

Je hebt het recht om de persoonlijke informatie altijd te bekijken, te verbeteren, te beperken, te verwijderen of zich tegen de verwerking te verzetten. Het is ook altijd mogelijk om je toestemming weer in te trekken. Tenslotte kan Dewaele Vastgoedgroep je gegevens vrij overdragen en heb je het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Indien je vragen hebt over onze privacy policy of de manier waarop wij je persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij je graag door naar onze privacy policy waarin wij alles in detail hebben vastgelegd.


Villa te koop

Prachtige villa te Gistel nabij het centrum

Gistel
Op een perceel grond van 1.783m² vinden we deze klassevolle villa met 4 slaapkamers te koop. Gelegen in een rustige wijk bij het centrum van Gistel, is het hier eindeloos genieten van de zonnige tuin.
€ 785.000
Bekijk pand

Villa met uitgestrekte tuin in Oostrozebeke

Oostrozebeke
Unieke witte villa op 3.753m² in Oostrozebeke. Het huis omvat 335m² bewoonbare oppervlakte en geniet van een praktische indeling. Riante tuin om volledig tot rust te komen.
€ 825.000
Bekijk pand

Moderne villa met 4 slaapkamers in Ouwegem - Kruisem

Ouwegem
Imposante villa te koop met 4 slaapkamers in Ouwegem. Het huis staat op een perceel van 3175 m² en heeft een bewoonbare oppervlakte van 306 m². In 2016 werd het volledig gerenoveerd met topmaterialen.
€ 785.000
Bekijk pand

Prachtig landhuis te koop in Kuurne op 13.459 m²

Kuurne
Magnifiek landhuis te koop op een perceel van 13.459 m². 3 slaapkamers & 2 badkamers. Extra gebouwde loods met ingerichte paardenboxen.
€ 950.000
Bekijk pand

Riante villa nabij Sterrebos te Rumbeke.

Rumbeke
Imposante villa te koop gelegen in de Graaf de Thienneslaan 2 te Rumbeke. Deze woning bevat 5 ruime slaapkamers, 2 badkamers, 2 garages en een tuin. Kortom, een woning vol mogelijkheden.
€ 789.000
Bekijk pand

Instapklare villa op topligging (766m²) te Waregem

Waregem
Deze villa is gelegen op een topligging binnen de kleine ring van Waregem. U bevindt zich op wandelafstand van het centrum, station en scholen. Dit gelijkvloers huis is volledig instapklaar en kwalitatief afgewerkt.
€ 585.000
Bekijk pand

Riante villa (°2007) langs de Waterpolder te Middelburg

Damme
Langs de Waterpolder te Middelburg bevindt zich deze ruime villa (°2007, circa 490m² bewoonbare opp.) op 3.150m² grond met uitgestrekte zichten op groen landschap, doch nabij Knokke, Damme, Maldegem.
€ 995.000
Bekijk pand

Riante villa (°2007) langs de Waterpolder te Middelburg

Middelburg
Langs de Waterpolder te Middelburg bevindt zich deze ruime villa (°2007, circa 490m² bewoonbare opp.) op 3.150m² grond met uitgestrekte zichten op groen landschap, doch nabij Knokke, Damme, Maldegem.
€ 995.000
Bekijk pand

Luxueuze villa met bijgebouwen in groene omgeving

Zwevezele
Luxueus gerenoveerde villa te koop. De woning met bijgebouwen biedt u een oase van rust, luxe en privacy in een groene omgeving met een zuidwest-oriëntatie. Goede verbinding naar E403/E40
€ 945.000
Bekijk pand

Pre-Sale: Ruime moderne villa met 5 slaapkamers en binnenzwembad

Middelburg
Plan nu je bezoek Za 27.04 | 14u > 16u* Alleenstaande villa met 5 slaapkamers, 3 badkamers en binnenzwembad met sauna. Eveneens een aangelegde en goed onderhouden zuidwest-gerichte tuin.
€ 650.000
Bekijk pand

Villa met 3 slaapkamers te koop in Wortegem-Petegem

Ooike
Villa te koop in Wortegem-Petegem (Ooike) met een grondoppervlakte van 1.668 m². Het huis is voorzien van 3 slaapkamers, dressing, badkamer, ingerichte keuken, leefruimte, garage en aangelegde tuin.
€ 699.000
Bekijk pand

Residentieel gelegen villa te Sint-Kruis (Brugge).

Sint-kruis
Residentieel gelegen langs de Houtzagerijstraat te Sint-Kruis (Brugge) bevindt zich deze villa met alle hedendaagse comfort dat u oa. 5 slaapkamers, 3 badkamers en een perceel van 1.004m² aanbiedt.
€ 895.000
Bekijk pand