Wish list

No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

6 panden gevonden

Zoekopdracht opslaan

Zoek criteria
Totale prijs
Persoonlijke informatie

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Met je persoonsgegevens gaat Dewaele Vastgoedgroep zorgvuldig om. Daar kan je op vertrouwen. Door deze privacy policy goed te keuren, ga je akkoord met de manier waarop wij je gegevens verwerken.

Je deelt allerlei persoonsgegevens met ons. Voor een optimale dienstverlening verwerkt Dewaele Vastgoedgroep je persoonlijke gegevens zoals IP-adres, contactgegevens en de gegevens verbonden aan jouw vastgoeddossier. Deze gegevens gebruiken wij oa voor het verbeteren van onze website, om jou onze diensten nog beter te kunnen aanbieden en voor het sturen van nieuwsbrieven. Voor deze doeleinden kan Dewaele Vastgoedgroep ook een beroep doen op derden.

Je hebt het recht om de persoonlijke informatie altijd te bekijken, te verbeteren, te beperken, te verwijderen of zich tegen de verwerking te verzetten. Het is ook altijd mogelijk om je toestemming weer in te trekken. Tenslotte kan Dewaele Vastgoedgroep je gegevens vrij overdragen en heb je het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Indien je vragen hebt over onze privacy policy of de manier waarop wij je persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij je graag door naar onze privacy policy waarin wij alles in detail hebben vastgelegd.


Villa te koop in Knokke

Landhuis in Knokke met open zicht op de polders

Knokke
Een uiterst landelijk gelegen villa met 4 slaapkamers gelegen aan de rand van Knokke met grote tuin en vrij zicht op de polders.
€ 750.000
Bekijk pand

Prachtige nieuwbouw villa aan rand van Golf in Oostburg

Knokke
Prachtig gelegen halfvrijstaande nieuwbouw villa aan de Golf van Oostburg net over de grens in de exclusieve Golfresidentie "Brugse vaart", op slechts 15 minuten van Knokke-Heist. De villa is gelegen aan de fairway van de golfbaan, is in casco-staat en kan naar eigen smaak en wensen afgewerkt worden.
€ 495.000
Bekijk pand

Uiterst luxueuze gerenoveerde villa

Knokke
Unieke villa op een prachtige locatie aan de rand van het Zoute. Mogelijkheid om inspraak te hebben in materiaalkeuze en afwerking van de renovatiewerken.
Prijs op aanvraag
Bekijk pand

Magnifieke villa met meerzicht te Knokke-Heist

Knokke
Luxueuze villa met prachtig binnenzwembad en een uniek zicht op het Zegemeer te Knokke-Heist. Met zijn 5 slaapkamers en 3 badkamers, gezellige studio, functionele bureau en 3 terrassen, biedt deze villa een zee aan ruimte. Een absoluut zeldzame opportuniteit op topligging! Aarzel niet en vraag nu uw bezoek aan.
€ 3.250.000
Bekijk pand

Landelijke villa te koop aan de rand van Knokke

Knokke
Imposante landelijke villa met 4 slaapkamers gelegen op groot perceel van 1.208 m² aan de rand van Knokke met zicht op de polders en grote zonnige zuidwest gerichte tuin.
€ 1.250.000
Bekijk pand

Ruime villa in het Zoute met uniek zicht op de polders

Knokke
Verrassend ruime villa met ideale ligging in 't Zoute op slechts 5 min van Knokke, 't strand en 't Zwin. Deze instapklare villa van 270m² biedt een prachtig west-gerichte tuin, 4 slaapkamers, grote praktijkruimte, een dubbele inpandige garage en een uniek zicht op de polders.
Prijs op aanvraag
Bekijk pand

​​​​​​Aan de grens van Nederland vind je één van de beroemdste West-Vlaamse badplaatsen: Knokke-Heist. Een villa kopen in Knokke kan bij Van der Build. Hier vind je je geschikte villa aan zee met een tal van mogelijkheden in de buurt. Zoals de frisse lucht, het lekker eten aan de Belgische kust of een interessante bezienswaardigheid bezoeken. Dit zijn alvast goede redenen om een villa in Knokke-Heist te kopen maar deze redenen gelden bijna voor alle badsteden aan onze Belgische kust. Knokke-Heist staat vooral bekend voor zijn fenomenale villa’s en ander exclusief vastgoed. Daarnaast biedt Knokke ook een ononderbroken strand aan van maar liefst 10 kilometer. Daar kan je genieten van de meest gezellige strandbars. Knokke is heel makkelijk bereikbaar met de trein. Er is een kusttram- en treinhalte dicht bij de Lippenslaan gelegen. In de zomer is er zelfs een busverbinding naar Nederland. Als je Knokke binnenrijdt met de auto dan passeer je wellicht langs de befaamde Lippenslaan, Dumortierlaan en/ of Kustlaan. In deze straten vind je de meest exclusieve winkels. Natuurlijk is er ook een mix van de grote en iets minder grote namen. De winkels zijn in Knokke zelfs open op zondag. Geen excuus meer om niet te gaan shoppen in het weekend. Aan de kust mogen de wekelijkse markten niet ontbreken. Zowel in Knokke als in Knokke-Heist zijn er leuke (avond)markten. Zoek je nog meer amusement? Dat kan je dit vinden in het Grand Casino van Knokke. Natuurlijk krijg je honger als je al die activiteiten doet. In Knokke-Heist zijn er tal van bars en gezellige restaurantjes die lekker en gastronomisch eten aanbieden. Iets teveel gegeten en je wilt de overbodige calorieën er terug afwerken? En ben je sportief ingesteld? Dan ben je in de juiste gemeente. De bekendste sport in Knokke is golf. Er zijn vele golfclubs in de buurt van Knokke-Heist. Zoals je ziet is Knokke een bruisende stad. Zie je jezelf leven in Knokke en ben je geïnteresseerd in een specifieke villa? Neem gerust contact met ons op. Is een villa toch niet je ding en ben je eerder op zoek naar een luxe appartement in Knokke? Ook dat hebben we in ons aanbod. Is Knokke toch niet jouw ideale “droomlocatie”? Bij Van der Build hebben we ook een heel breed aanbod in andere steden.