Wish list

No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

2 panden gevonden

Zoekopdracht opslaan

Zoek criteria
Totale prijs
Persoonlijke informatie

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Met je persoonsgegevens gaat Dewaele Vastgoedgroep zorgvuldig om. Daar kan je op vertrouwen. Door deze privacy policy goed te keuren, ga je akkoord met de manier waarop wij je gegevens verwerken.

Je deelt allerlei persoonsgegevens met ons. Voor een optimale dienstverlening verwerkt Dewaele Vastgoedgroep je persoonlijke gegevens zoals IP-adres, contactgegevens en de gegevens verbonden aan jouw vastgoeddossier. Deze gegevens gebruiken wij oa voor het verbeteren van onze website, om jou onze diensten nog beter te kunnen aanbieden en voor het sturen van nieuwsbrieven. Voor deze doeleinden kan Dewaele Vastgoedgroep ook een beroep doen op derden.

Je hebt het recht om de persoonlijke informatie altijd te bekijken, te verbeteren, te beperken, te verwijderen of zich tegen de verwerking te verzetten. Het is ook altijd mogelijk om je toestemming weer in te trekken. Tenslotte kan Dewaele Vastgoedgroep je gegevens vrij overdragen en heb je het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Indien je vragen hebt over onze privacy policy of de manier waarop wij je persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij je graag door naar onze privacy policy waarin wij alles in detail hebben vastgelegd.


Villa te koop in Kortrijk

Instapklare villa in de Wolvendreef te Kortrijk

Kortrijk
Uniek gelegen villa naar de hand van architect Viérin in de Wolvendreef te Kortrijk. Instapklare villa te koop. 5 Slpk, 4 bdk, twee leefruimtes en dubbele garage. Mog. tot ak extra bouwgrond
Prijs op aanvraag
Bekijk pand

Uitzonderlijke villa met bureau's te Kortrijk

Kortrijk
Uizonderlijke villa te koop te Kortrijk. Rustig gelegen. Nabij Az Groeninge. Mogelijkheid tot (groeps)praktijk in bijgebouw (met aparte ingang). Landelijk gelegen.
€ 1.000.000
Bekijk pand

Je villa niet gevonden in Kortrijk? Misschien vind je wel een villa te koop in Knokke.