Wish list

No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

5 panden gevonden

Zoekopdracht opslaan

Zoek criteria
Totale prijs
Persoonlijke informatie

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Met je persoonsgegevens gaat Dewaele Vastgoedgroep zorgvuldig om. Daar kan je op vertrouwen. Door deze privacy policy goed te keuren, ga je akkoord met de manier waarop wij je gegevens verwerken.

Je deelt allerlei persoonsgegevens met ons. Voor een optimale dienstverlening verwerkt Dewaele Vastgoedgroep je persoonlijke gegevens zoals IP-adres, contactgegevens en de gegevens verbonden aan jouw vastgoeddossier. Deze gegevens gebruiken wij oa voor het verbeteren van onze website, om jou onze diensten nog beter te kunnen aanbieden en voor het sturen van nieuwsbrieven. Voor deze doeleinden kan Dewaele Vastgoedgroep ook een beroep doen op derden.

Je hebt het recht om de persoonlijke informatie altijd te bekijken, te verbeteren, te beperken, te verwijderen of zich tegen de verwerking te verzetten. Het is ook altijd mogelijk om je toestemming weer in te trekken. Tenslotte kan Dewaele Vastgoedgroep je gegevens vrij overdragen en heb je het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Indien je vragen hebt over onze privacy policy of de manier waarop wij je persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij je graag door naar onze privacy policy waarin wij alles in detail hebben vastgelegd.


Exclusief vastgoed te koop

Pre-Sale: Ruime moderne villa met 5 slaapkamers en binnenzwembad

Middelburg
Plan nu je bezoek Za 27.04 | 14u > 16u* Alleenstaande villa met 5 slaapkamers, 3 badkamers en binnenzwembad met sauna. Eveneens een aangelegde en goed onderhouden zuidwest-gerichte tuin.
€ 650.000
Bekijk pand

Riante villa met 5 slaapkamers en 4 badkamers op 9.801 m² te Houthulst

Houthulst
Moderne villa met 5 slaapkamers en 4 badkamers op 9.801 m². Diverse mogelijkheden (666 m²) voor eigen bewoning in combinatie met vrije beroepen, kantoor, handelszaak, showroom, wellness center, fitness, ...
€ 950.000
Bekijk pand

Magnifieke villa met meerzicht te Knokke-Heist

Knokke
Luxueuze villa met prachtig binnenzwembad en een uniek zicht op het Zegemeer te Knokke-Heist. Met zijn 5 slaapkamers en 3 badkamers, gezellige studio, functionele bureau en 3 terrassen, biedt deze villa een zee aan ruimte. Een absoluut zeldzame opportuniteit op topligging! Aarzel niet en vraag nu uw bezoek aan.
€ 3.250.000
Bekijk pand

Luxueuze recente villa nabij Gent

Wondelgem
In deze spectaculair afgewerkte villa gaat de privacy van het domein hand in hand met het gezellige dorpsleven van Wondelgem. Een absolute aanrader voor wie houdt van ruimte en luxe.
€ 1.495.000
Bekijk pand

Uitzonderlijke villa met bureau's te Kortrijk

Kortrijk
Uizonderlijke villa te koop te Kortrijk. Rustig gelegen. Nabij Az Groeninge. Mogelijkheid tot (groeps)praktijk in bijgebouw (met aparte ingang). Landelijk gelegen.
€ 1.000.000
Bekijk pand