Wish list
No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

11 panden gevonden
Zoekopdracht opslaan
Zoek criteria
Type woning
Totale prijs
Persoonlijke informatie

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Met je persoonsgegevens gaat Dewaele Vastgoedgroep zorgvuldig om. Daar kan je op vertrouwen. Door deze privacy policy goed te keuren, ga je akkoord met de manier waarop wij je gegevens verwerken.

Je deelt allerlei persoonsgegevens met ons. Voor een optimale dienstverlening verwerkt Dewaele Vastgoedgroep je persoonlijke gegevens zoals IP-adres, contactgegevens en de gegevens verbonden aan jouw vastgoeddossier. Deze gegevens gebruiken wij oa voor het verbeteren van onze website, om jou onze diensten nog beter te kunnen aanbieden en voor het sturen van nieuwsbrieven. Voor deze doeleinden kan Dewaele Vastgoedgroep ook een beroep doen op derden.

Je hebt het recht om de persoonlijke informatie altijd te bekijken, te verbeteren, te beperken, te verwijderen of zich tegen de verwerking te verzetten. Het is ook altijd mogelijk om je toestemming weer in te trekken. Tenslotte kan Dewaele Vastgoedgroep je gegevens vrij overdragen en heb je het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Indien je vragen hebt over onze privacy policy of de manier waarop wij je persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij je graag door naar onze privacy policy waarin wij alles in detail hebben vastgelegd.


Exclusief vastgoed te koop

Herenwoning met 4 slaapkamers, zonnige tuin en zwembad

Brugge

Dit herenhuis met trapgevel te koop is gelegen in het gezellige Guido Gezellekwartier. Het huis te koop heeft 4 slaapkamers en een zonnige tuin met zwembad. Rustig gelegen aan de Brugse vesten.
€ 750.000
Bekijk pand

Hoeve met bijgebouwen te koop in Ieper

Ieper

Exclusieve eigendom te koop in Dikkebusseweg in Ieper. Deze eigendom bestaat uit een woonhuis, kantoorruimtes, weide en loods. Alles in een prachtige landelijke setting.
€ 1.475.000
Bekijk pand

Prachtige villa met 4 slaapkamers in het Loveld te Aalter

Aalter

Villa met 4 slaapkamers gelegen in een bosrijke omgeving nabij het centrum van Aalter. Strakke architectuur met een eigentijdse elegantie. Hoogstaande afwerking. Alle comfort gegarandeerd. Hier kan u met uw gezin onbezorgd wonen.
€ 895.000
Bekijk pand

Charmante hoeve op 9470 m² met schuur en ovenbuur

Ursel

Deze hoeve met o.a. 2 slaapkamers schuur (217m²) en ovenbuur is gelegen op een prachtige locatie vlakbij het centrum van Ursel. Rustige landelijke ligging met vlotte verbindingen (E40, Aalter, Eeklo, Zomergem).
€ 950.000
Bekijk pand

Magnifieke villa op prachtige locatie te Zwevezele

Zwevezele

Villa op sprookjesachtige locatie ten midden van groen, rust en zon. Dit huis te koop in Zwevezele biedt tal van mogelijkheden met zijn 8 slaapkamers, zwembad en welnessruimte en dubbele garage.
€ 780.000
Bekijk pand

Riante villa met 5 slaapkamers en 2 badkamers te koop te Kortemark

Kortemark

Uitzonderlijke villa te koop in de Hoogledestraat te Kortemark. Heel gezellig ingericht met een fantastische tuin. De woning bevat 5 slaapkamers, 2 badkamers en 2 zithoeken, 3 garages en is grotendeels onderkelderd.
€ 890.000
Bekijk pand

Villa met tal van mogelijkheden in het centrum van Roeselare

Roeselare

Villa in Roeselare met 7 slaapkamers, 2 badkamers, grote leefruimte, geïnstalleerde keuken, 2 garages, volledig onderkelderd, aangelegde tuin en een extra woning met 1 slaapkamer.
€ 885.000
Bekijk pand

Prachtige villa in het residentiële bos van Hertsberge

Hertsberge

Door groen omgeven villa met 4 slaapkamers, 3/4 garages en verwarmd zwembad. Deze villa te koop in 'het bos van Hertsberge' geniet van een vlotte verbinding met de E40 richting Brugge, Gent en Kortrijk
€ 1.125.000
Bekijk pand

Exclusieve penthouse in het hartje van Brussel!

Sint-jans-molenbeek

In het hart van Brussel vindt u dit exclusieve penthouse op de bovenste verdieping van een voormalig industriepand. Het penthouse die twee verdiepingen inneemt heeft een bewoonbare opp heeft van 624m²
€ 1.795.000
Bekijk pand

Unieke villa te koop in Avelgem

Avelgem

Verscholen in het groen nabij de belangrijkste invalswegen treft men deze unieke villa. Dit huis met uitzonderlijk zicht op een oude Schelde-arm telt 6 slaapkamers, 2 badkamers en bevindt zich op een perceel van ca 4.660 m².
€ 685.000
Bekijk pand

Residentieel gelegen bouwgrond op 1.516m² te Ooigem

Ooigem

Goed gelegen bouwgrond geschikt voor open bebouwing op ruim 1.500m² te koop in Ooigem. Rustig gelegen met uitzicht op agrarisch gebied. Vlotte verbinding naar belangrijke invalswegen. Geen bouwverplichting.
€ 295.000
Bekijk pand