Wish list

No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

11 panden gevonden

Zoekopdracht opslaan

Zoek criteria
Totale prijs
Persoonlijke informatie

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Met je persoonsgegevens gaat Dewaele Vastgoedgroep zorgvuldig om. Daar kan je op vertrouwen. Door deze privacy policy goed te keuren, ga je akkoord met de manier waarop wij je gegevens verwerken.

Je deelt allerlei persoonsgegevens met ons. Voor een optimale dienstverlening verwerkt Dewaele Vastgoedgroep je persoonlijke gegevens zoals IP-adres, contactgegevens en de gegevens verbonden aan jouw vastgoeddossier. Deze gegevens gebruiken wij oa voor het verbeteren van onze website, om jou onze diensten nog beter te kunnen aanbieden en voor het sturen van nieuwsbrieven. Voor deze doeleinden kan Dewaele Vastgoedgroep ook een beroep doen op derden.

Je hebt het recht om de persoonlijke informatie altijd te bekijken, te verbeteren, te beperken, te verwijderen of zich tegen de verwerking te verzetten. Het is ook altijd mogelijk om je toestemming weer in te trekken. Tenslotte kan Dewaele Vastgoedgroep je gegevens vrij overdragen en heb je het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Indien je vragen hebt over onze privacy policy of de manier waarop wij je persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij je graag door naar onze privacy policy waarin wij alles in detail hebben vastgelegd.


Exclusief vastgoed te koop

Herenwoning met 4 slaapkamers, zonnige tuin en zwembad

Brugge
Dit herenhuis met trapgevel te koop is gelegen in het gezellige Guido Gezellekwartier. Het huis te koop heeft 4 slaapkamers en een zonnige tuin met zwembad. Rustig gelegen aan de Brugse vesten.
€ 850.000
Bekijk pand

Charmante hoeve op 9470 m² met schuur en ovenbuur

Ursel
Deze hoeve met o.a. 2 slaapkamers schuur (217m²) en ovenbuur is gelegen op een prachtige locatie vlakbij het centrum van Ursel. Rustige landelijke ligging met vlotte verbindingen (E40, Aalter, Eeklo, Zomergem).
€ 950.000
Bekijk pand

Exclusieve penthouse in het hartje van Brussel!

Sint-jans-molenbeek
In het hart van Brussel vindt u dit exclusieve penthouse op de bovenste verdieping van een voormalig industriepand. Het penthouse die twee verdiepingen inneemt heeft een bewoonbare opp heeft van 624m²
€ 1.795.000
Bekijk pand

Vierkantshoeve op prachtige domein te Wortegem-Petegem

Wortegem
Deze vierkantshoeve is gelegen te Wortegem-Petegem, in het idyllische Ooike. Via de oprijlaan komt u terecht in een domein (17.670 m²) waar u kan genieten van de rust en de volledige privacy. Deze villa beschikt over 5 slaapkamers en 3 badkamers.
€ 1.595.000
Bekijk pand

Luxueuze villa op 1006m² met 3 slaapkamers en zwembad

Oostduinkerke
Prachtige villa gebouwd in 2005 langs de Zouterweg nabij de Witte Burg te Oostduinkerke. Afgewerkt met materialen van hoogwaardige kwaliteit op een grondoppervlakte van 1006m².
€ 1.298.000
Bekijk pand

Riante villa met 5 slaapkamers en 2 badkamers te koop te Kortemark

Kortemark
Uitzonderlijke villa te koop in de Hoogledestraat te Kortemark. Heel gezellig ingericht met een fantastische tuin. De woning bevat 5 slaapkamers, 2 badkamers en 2 zithoeken, 3 garages en is grotendeels onderkelderd.
€ 890.000
Bekijk pand

Magnifieke villa met meerzicht te Knokke-Heist

Knokke
Luxueuze villa met prachtig binnenzwembad en een uniek zicht op het Zegemeer te Knokke-Heist. Met zijn 5 slaapkamers en 3 badkamers, gezellige studio, functionele bureau en 3 terrassen, biedt deze villa een zee aan ruimte. Een absoluut zeldzame opportuniteit op topligging! Aarzel niet en vraag nu uw bezoek aan.
€ 3.250.000
Bekijk pand

Luxueuze recente villa nabij Gent

Wondelgem
In deze spectaculair afgewerkte villa gaat de privacy van het domein hand in hand met het gezellige dorpsleven van Wondelgem. Een absolute aanrader voor wie houdt van ruimte en luxe.
€ 1.495.000
Bekijk pand

Magnifieke villa op prachtige locatie te Zwevezele

Zwevezele
Villa op sprookachtige locatie ten midden van groen, rust en zon. Dit huis te koop in Zwevezele biedt tal van mogelijkheden met zijn 8 slaapkamers, zwembad en welnessruimte en dubbele garage.
€ 780.000
Bekijk pand

Prachtige villa met 4 slaapkamers in het Loveld te Aalter

Aalter
Villa met 4 slaapkamers gelegen in een bosrijke omgeving nabij het centrum van Aalter. Strakke architectuur met een eigentijdse elegantie. Hoogstaande afwerking. Alle comfort gegarandeerd. Hier kan u met uw gezin onbezorgd wonen.
€ 895.000
Bekijk pand

Unieke villa te koop in Avelgem

Avelgem
Verscholen in het groen nabij de belangrijkste invalswegen treft men deze unieke villa. Dit huis met uitzonderlijk zicht op een oude Schelde-arm telt 6 slaapkamers, 2 badkamers en bevindt zich op een perceel van ca 4.660 m².
€ 725.000
Bekijk pand