Verhuren

U wenst uw eigendom professioneel te verhuren? Onze makelaars nemen deze taak graag voor hun rekening en hanteren steeds een bijzondere aanpak voor uw exclusieve eigendom.

Luxevastgoed verhuren

Kies een van onze verhuurformules op maat

Een exclusieve eigendom verhuren is geen eenvoudige opdracht. Als verhuurders wilt u zo snel mogelijk een goede huurder vinden, maar u kent misschien niet altijd de juiste kanalen om ze te bereiken. Daarnaast neemt het begeleiden van plaatsbezoeken en onderhandelingen veel tijd in beslag. Van der Build heeft al meer dan 25 jaar ervaring als professionele makelaar van luxevastgoed en heeft dan ook al heel wat kennis vergaard waarmee wij u van dienst kunnen zijn in de verhuring van uw eigendom. U kan vertrouwen op een groot netwerk van professionele makelaars die een persoonlijke aanpak op maat hanteren om uw eigendom succesvol te verhuren. Wij begeleiden u graag van waardebepaling tot een succesvolle verhuur en verder dan dat. Van der Build biedt drie mogelijke opties aan voor de verhuur van uw eigendom.


Verhuurformules luxevastgoed

Klassieke verhuring

De meest klassieke vorm van samenwerking. Als verhuurder doet u beroep op Van der Build, waarna wij de geschikte huurder zoeken voor uw eigendom. Eens de juiste huurder gevonden is en uw eigendom verhuurd is aan een correcte prijs, zorgen wij voor de afhandeling van het dossier.

Ontdek de voordelen

Financieel beheer

Bij deze tweede manier van werken nemen wij, naast de verhuring van het pand, ook de financiële opvolging op ons. De technische opvolging voorziet u hierbij zelf.  Deze verhuurformule is ideaal voor eigenaars van (nieuwbouw)eigendommen waarbij technische problemen voorlopig nog niet zo heel vaak de kop opsteken, maar wel willen genieten van financiële opvolging. 

Ontdek de voordelen

Klassiek beheer

De derde manier van werken gaat een stap verder. Wij nemen hier naast de verhuring van uw eigendom ook de persoonlijke opvolging op ons. In de praktijk betekent dit dat we een geschikte huurder zoeken en ook het huurcontract opvolgen na de verhuring.

Ontdek de voordelen

Beheer & betaalzekerheid

In deze verhuurformule geeft u alle zorgen uit handen. Wij zoeken de geschikte huurder voor uw exclusieve eigendom, volgen het huurcontract zorgvuldig op en zorgen voor tussenkomst -tijdens een vooraf bepaalde periode- in het spijtige geval van niet-betaling.

Ontdek de voordelen

Ik wens mijn eigendom te verhuren

Contacteer ons
Raadpleeg hier onze privacy policy.