Klassiek beheer

De derde manier van werken gaat een stap verder. Wij nemen hier naast de verhuring van uw eigendom ook de persoonlijke opvolging op ons. In de praktijk betekent dit dat we een geschikte huurder zoeken en ook het huurcontract opvolgen na de verhuring.


Verhuurpakket luxevastgoed

Pakket klassiek beheer

Klassiek beheer is een uitbreiding op de formule klassieke verhuring en financieel beheer. U geniet van alle voordelen van klassieke verhuring en financieel beheer, met daarboven op twee bijkomende voordelen: wij zorgen voor de vrijgave van de waarborg bij uittrede van uw huurder en volgen de nodige herstellingswerken aan uw woning op. 

Waarborg

Vrijgave waarborg 

Bij het aflopen van de huurperiode wordt een controle-rondgang georganiseerd door Van der Build, zodat eventuele schade vastgesteld kan worden en de vrijgave van de waarborg geregeld kan worden. 

herstellingen

Herstellingswerken

Voor algemene onderhouds- en kleine herstellingswerken kan de huurder op ons vertrouwen. Wij zorgen ervoor dat mogelijke problemen zo snel mogelijk opgevolgd en opgelost worden, zonder dat de verhuurder hiervoor gestoord wordt. Grotere kosten worden, indien gewenst, in onderling overleg met de eigenaar besproken. 


Op zoek naar een andere verhuurformule?

Ontdek onze 4 verhuurformules

Ik wil mijn eigendom verhuren

Contact met ons opnemen