Klassieke verhuring

De meest klassieke vorm van samenwerking. Als verhuurder doet u beroep op Van der Build, waarna wij de geschikte huurder zoeken voor uw exclusieve eigendom. Eens de juiste huurder gevonden is en uw eigendom verhuurd is aan een correcte prijs, zorgen wij voor de verdere afhandeling van het dossier.


waarbepaling luxevastgoed

Correcte waardebepaling

Onze ervaren makelaars beschikken over een uitstekende marktkennis en weten uw eigendom naar waarde te schatten. Op deze manier optimaliseren wij de slaagkans op een zo hoog mogelijke huuropbrengst voor uw eigendom. 

Plaatsbezoeken

Plaatsbezoeken

Alle plaatsbezoeken door kandidaat-huurders worden ingepland -in samenspraak met de uittredende huurder(s)- en uitgevoerd door onze professionele makelaars. Wij houden eraan om elke kandidaat-huurder zo snel mogelijk terug te contacteren en stellen ons enorm flexibel op in het inplannen van afspraken. 

Plaatsbeschrijvingen

Plaatsbeschrijvingen

Een plaatsbeschrijving is bij wet verplicht. Om mogelijke geschillen beter te kunnen aanpakken, laten wij dit uitvoeren door een onafhankelijke expert, die wij ook verder opvolgen.

publiciteitsvoering

Publiciteitsvoering

We publiceren uw luxueuze eigendom op alle exclusieve en standaard vastgoedportaalsites in België en op onze eigen website. Uw eigendom wordt ook geëtaleerd in de etalage van één van onze kantoren, die zich steeds op toplocaties bevinden. Er wordt bovendien een professionele fotograaf en journalist ingeschakeld om uw eigendom de exclusieve uitstraling te geven die het verdient. 

Screening

Screening 

Kandidaat-huurders worden door onze diensten voorafgaand doorgelicht om aan te tonen dat zij over voldoende financiële inkomsten beschikken om comfortabel te kunnen huren. Dit zorgt ervoor dat u als eigenaar geen kandidaten over de vloer krijgt die niet solvabel zijn. 

Huurovereenkomsten

Opmaken overeenkomsten

Onze erkende vastgoedmakelaars staan in voor het opmaken van een waterdicht huurcontract, en dit volgens de wettelijke bepalingen. Het uiteindelijke ondertekenen van de huurovereenkomst gebeurt eveneens onder begeleiding van de makelaar verantwoordelijk voor uw dossier. 

Controle

Controle

Alvorens overgegaan wordt tot het overhandigen van de sleutels aan de huurder, controleren onze diensten of de noodzakelijkheden in orde gebracht zijn. Dit gaat onder meer over de eerste maand huur, mogelijke syndicuskosten, de plaatsbeschrijving, de huurwaarborg, de brandverzekering, enzovoort. Dit wordt vanzelfsprekend uitvoerig gecontroleerd door onze diensten. 

EPC

Aanvragen van een EPC

Zonder EPC (EnergiePrestatieCertificaat) is het verboden om uw eigendom te huur aan te bieden op vastgoedportaalsites, onze website of offline. Om te garanderen dat dit correct verloopt, nemen wij samen met onze energiedeskundige de organisatie hiervan graag op ons. 

indexering

Jaarlijkse indexering 

Indien Van der Build niet werd aangesteld als rentmeester (beheer of beheer met betaalzekerheid) van het onroerend goed dat u verhuurt, dan is de jaarlijkse indexering geen standaardservice. U kan uiteraard wel beroep doen op ons om deze indexatie jaarlijks uit te voeren. 


Op zoek naar een andere verhuurformule?

Ontdek onze 4 verhuurformules

Ik wil mijn eigendom verhuren

Contact met ons opnemen