Verkopen

Bent u eigenaar van een luxueuze woning en wenst u deze te verkopen? Bij Van der Build kan u vertrouwen op een groot netwerk van professionele makelaars die een bijzondere aanpak hanteren om uw exclusief vastgoed succesvol te verkopen. Ontdek hieronder onze persoonlijke aanpak

luxevastgoed verkopen

Waarom verkopen met Van der Build?

Van der Build beschikt over heel wat troeven om uw eigendom te verkopen. Aan de hand van deze troeven proberen wij telkens uw eigendom zo sterk mogelijk op de markt te brengen, zodat uw eigendom aan de juiste prijs wordt verkocht zonder zorgen.


Database Van der Build

Database

Dankzij onze uitgebreide database die wij doorheen de jaren hebben opgesteld, beschikken wij over een lange lijst met potentiële kopers waardoor de kans groter wordt dat er enkele kandidaten interesse zullen tonen in uw eigendom.

Kantorennetwerk luxevastgoed

Kantorennetwerk

Van der Build maakt deel uit van Dewaele vastgoedgroep, samen beschikken wij over een twintigtal kantoren, verdeeld over West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Brussel en Antwerpen. In elk van die kantoren geven we al onze Van der Build panden zorgvuldige aandacht, zodat uw eigendom onze klanten niet ontgaat.

Database Dewaele Vastgoedgroep

Dewaele Vastgoedgroep

Aangezien Van der Build deel uit maakt van Dewaele vastgoedgroep, beschikken wij over heel wat verschillende doelgroepen. Een mooie synergie waar wij erg trots op zijn is deze tussen Van der Build en Turner, onze bedrijfsvastgoed tak. Hierdoor kunnen we uw eigendom in contact brengen met onze klanten uit de bedrijfswereld.

publiciteit op maat

Publiciteit op maat

Wij hebben enkele marketing experts in dienst die voor elk pand afzonderlijk een geschikte media aanpak bepalen. Zowel online als offline zal uw pand genieten van heel wat publiciteit, waardoor uw eigendom nog sneller onder de aandacht van potentiële kopers zal komen.

Nichemarkt luxevastgoed

Nichemarkt

Van der Build legt de focus op luxevastgoed. Mensen die op zoek zijn naar luxevastgoed zullen dan ook makkelijk de weg vinden naar hun droomwoning op onze website, daar wij enkel panden aanbieden die in lijn liggen met hun criteria. Dit in tegenstelling tot andere makelaars die gewoon woonvastgoed combineren met luxevastgoed.

Expert in luxevastgoed

Expertise

Onze makelaars genieten van jarenlange ervaring waardoor zij uw pand met de nodige zorg zullen verkopen. Verder beschikken wij over heel wat in-house expertise, zoals onze legal experts, google experts, marketing experts, IT experts etc. Samen met heel dit team zorgen wij ervoor dat uw eigendom de aandacht krijgt die het verdient.

Vraag uw gratis schatting aan

Raadpleeg hier onze privacy policy.

Ik wens mijn eigendom te verkopen

Contacteer ons

Uw woning verkopen via Pre-sale

Lees hier meer over ons uniek verkoopconcept voor eigendommen die nieuw op de vastgoedmarkt worden aangeboden

Pre-sale Van der Build

Deze eigendommen werden reeds succesvol verkocht

Ontdek hier meer referenties

Oostrozebeke Oostrozebeke
Oostduinkerke Oostduinkerke
Verkocht in Laarne Laarne
Aalter Aalter
Verkocht in Wannegem-Lede Wannegem-Lede
Ieper Ieper
Gent Gent
Verkocht in Kachtem Kachtem